Un gol d'Eloi a l'últim segon dóna un punt a l'Handbol SC davant el líder


  • Comparteix:

Un gol sobre la botzina del porter Eloi Gutiérrez dóna un punt a l'Handbol Sant Cugat davant el líder (26-26) del grup D de Primera Estatal, la Unió Esportiva Sarrià. Els santcugatencs han trigat a entrar en el partit, i els parcials s'han mantingut igualats fins arribar a un final d'infart en què el pav 3 ha esclatat amb el gol de Gutiérrez. L'Handbol Sant Cugat se situa setè classificat amb 10 punts.

Els d'Armand Rubiño s'estan guanyant a pols el segell de matagegants de Primera Estatal. Si la setmana passada va superar a domicili el Sant Martí Adrianenc, aquesta ha estat la Unió Esportiva Sarrià la que s'ha estavellat al pav 3. I tot plegat, malgrat el bon inici dels visitants, que s'han col·locat per davant amb major intensitat i amb una bona defensa sobre Jordán.

Els santcugatencs s'han aplicat darrere i han reaccionat, capgirant el marcador (10-8), però de nou els sarrianencs han augmentat una marxa per marxar amb avantatge al descans (14-16). A la represa els locals han viscut els pitjors moments del partit, i la UE Sarrià ha arribat a manar per quatre (15-19), però els vermell-i-negres han reaccionat de la mà de Jordán.

La bona feina d'Eloi sota pals i la millora ofensiva ha situat el matx amb molt poques distàncies entre tots dos equips, fins arribar a l'última possessió dels visitants amb un gol de marge. El darrer atac del Sarrià l'ha aturat l'encertat porter santcugatenc, que ha abandonat la porteria, ha corregut en atac i ha rebut de Marc Jordán, sorprenent una defensa visitant que no se l'esperava i anotant el gol de l'empat.

Els santcugatencs provaran d'allargar la bona ratxa el cap de setmana que ve a la pista del Sant Esteve Sesrovires.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.