L'Handbol Sant Cugat acomiada el curs al pav 3 davant l'Handbol Esplugues

L'Handbol Sant Cugat juga l'últim partit a casa / Font: Davide Bonaccini

Handbol

Publicat el 30/abr/16 per Dani Aguilà

L'Handbol Sant Cugat diu adéu al pav 3 aquesta temporada en la penúltima jornada de la competició al grup D de Primera Estatal davant l'Esplugues, rival directe a la part central de la classificació. Els santcugatencs, encara sense Armand Rubiño a la banqueta, esperen acomiadar-se de l'afició amb bon gust de boca després d'una temporada agredolça.

Després de superar el Sant Esteve Sesrovires i trencar una pèssima ratxa de resultats, l'Handbol Sant Cugat ha tornat a caure en una dinàmica de rendiment complicat que l'ha dut a acumular tres derrotes en els tres últims partits. Un tram final de temporada que espera maquillar amb un triomf a l'últim partit a casa, al pav 3, i davant una afició que ha vist un comportament irregular de l'equip aquest curs.

Per fer-ho, els vermell-i-negres estaran dirigits de nou per David López, tenint en compte que Armand Rubiño segueix de baixa. Davant tindran un Esplugues que arriba a aquesta penúltima jornada després d'un empat de mèrit davant el Joventut Handbol Mataró, i que ostenta a hores d'ara només dos punts menys que els vermell-i-negres. Un equip espluguenc que encara recorda l'actuació estel·lar de Marc Jordán a l'anada, clau en el triomf amb 14 gols.