L'Handbol Sant Cugat tanca la fase de grups de la Copa Catalunya aquest diumenge davant l'Esplugues

Imatge del partit de lliga davant l'Esplugues, que va acabar amb empat

Handbol

Publicat el 3/jun/17 per Oriol Petit

L'Handbol Sant Cugat s'enfronta a l'Handbol Esplugues aquest diumenge a dos quarts d'una al pav 3 de la Rambla del Celler, amb l'objectiu de guanyar el que segurament serà l'últim partit oficial a casa. Els de David López encara opten a classificar-se per als quarts de final de la Copa Catalunya, però per aconseguir-ho haurien de guanyar de molts gols d'avantatge i esperar que els resultats dels altres grups acompanyin. El tècnic admet que és 'bastant complicat' passar de ronda i que l'al·licient del partit és acomiadar la temporada oficial amb un triomf.

Després de perdre la primera jornada a la pista del Sarrià de Ter, els vermell-i-negres tenen molt difícil continuar vius a la Copa Catalunya. El tècnic David López, assegura que no pensen en la combinació que ho faria possible, sinó en oferir una victòria a l'afició.

David López

Amb la il·lusió d'oferir una victòria al nostre públic, sabent que hi ha moltes possibilitats que sigui l'últim partit oficial a casa. L'al·licient és guanyar el partit, després ja veurem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El balanç del conjunt dirigit per David López davant els espluguencs aquesta temporada és positiu, amb una victòria a domicili i un empat important com a locals a la segona volta.

Més enllà d'aquest matx que tancaria la temporada oficial en cas de no classificar-se per als quarts de final de la Copa, abans de marxar de vacances l'Handbol Sant Cugat jugarà divendres que ve un amistós contra la selecció júnior del Qatar, que dirigeix Valero Rivera.