L'Handbol Sant Cugat vol aprofitar l'impuls de l'últim triomf per seguir sumant a la pista del Mataró


  • Comparteix:

Gerard March va ser el gran protagonista de l'últim partit amb un gol decisiu

Gerard March va ser el gran protagonista de l'últim partit amb un gol decisiu

L'Handbol Sant Cugat visita aquest dissabte a les sis de la tarda la pista del Joventut Handbol Mataró amb la moral pels núvols després d'aconseguir fa una setmana la primera victòria de la temporada en un final d'infart. Els de David López volen aprofitar l'impuls de confiança que va suposar el triomf per seguir sumant, en aquest cas a domicili d'un rival que també ha guanyat només un partit en quatre jornades al grup D de Primera Estatal.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, admet que el grup s'ha tret pressió i ha entrenat amb 'més alegria' després de sumar els primers punts del curs, però també alerta del risc que això pot suposar i diu que cal evitar 'desendollar-se'.

Si els santcugatencs van saber aprofitar la necessitat de puntuar per superar un rival a priori superior com era el Sarrià de Ter, David López avisa que el Joventut Mataró arriba en una situació similar i no els posarà les coses fàcils.

David López

És un rival que ve d'una situació similar a la que teníem nosaltres la setmana passada. Juguen a casa després de tres derrotes consecutives i és una pista que tradicionalment no se'ns dóna molt bé.


El porter Gerard Esparza segueix sent baixa per una lesió al turmell, però el tècnic recupera la resta d'efectius.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.