La santcugatenca Andrea de la Torre, afectada per un ERTO al seu equip de la segona divisió d'handbol de França

De la Torre seguirà entrenant-se amb el seu equip, el Bouillarges, amb rebaixa de sou

Una imatge d'arxiu d'Andrea de la Torre / Foto: Facebook BHNM

Handbol

Publicat el 19/nov/20 per Joan Garcia

La segona categoria de l'handbol femení francès, la D-2, s'ha aturat fins al gener per la Covid-19 i pocs són els equips que han apostat per fer un ERTO a les jugadores professionals. Dins d'aquestes excepcions es troba la jugadora santcugatenca del Bouillarges, Andrea de la Torre, que compleix la segona temporada en aquest club. De la Torre, citada a la llista prèvia amb la selecció espanyola per a l'Europeu, lloa que 'el club hagi pres aquesta decisió de seguir entrenant i assumir la fitxa encara que sigui amb una reducció del sou'.

La portera santcugatenca viu una temporada complicada a França amb l'aturada de la competició a finals d'octubre. A principis de gener està previst que retorni la lliga i durant aquest període un dels pocs equips que ha decidit seguir entrenant-se , de dilluns a dissabte, és el conjunt de la santcugatenca.

El Bouillargues té un 60% de jugadores professionals i la resta cobren per dietes. La decisió del club ha estat incloure en un ERTO a les professionals i reducció al 50% en el capítol de les jugadores que reben les dietes.

De la Torre fa dos anys que milita a França procedent del Granollers i la primera temporada va estar marcada per una lesió i després d'un procés de recuperació va iniciar la segona campanya amb total normalitat. La santcugatenca valora molt "que puguem entrenar i que estiguem preparant la tornada a la competició per al gener".

La jugadora del Bouillargues està pendent de si entra definitivament a la llista de la selecció espanyola per afrontar l'Europeu.


DECLARACIONS

Andrea de la Torre

Perdem una mica de diners, però seguim entrenant per evitar fer una nova pretemporada,

Your browser doesn’t support HTML5 audio