Nil Padrós, cedit a l'Handbol Sant Cugat

Handbol

Publicat el 25/jun/07 per Ramon Salmurri

Nil Padrós, el fins ara porter del juvenil del FC Barcelona, marxa una temporada cedit a l'Handbol Sant Cugat, per incompatibilitat amb els estudis. El jugador santcugatenc portava 4 anys a l'entitat blau-i-grana.

Nil Padrós és una de les joves promeses de l'esport santcugatenc. Padrós és porter d'handbol, concretament del Futbol Club Barcelona. Aquesta, és la seva última temporada com a juvenil, i ja havia de compaginar els entrenaments amb aquest equip, juntament amb els del filial blau-i-grana.
Però, degut a l'exigència i sacrifici que suposa estar en un club d'aquestes característiques, Nil Padrós ha hagut de renunciar als colors blau-i-granes per incompatibilitat amb els estudis. Així ho explica.

Nil Pedròs

Marxo del Barça per estudis

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Padrós serà cedit una temporada al conjunt juvenil de l'Handbol Sant Cugat on coincidirà amb companys de la seva primera etapa al club santcugatenc.

Nil Pedròs

Disfrutaré molt amb els meus comapnys de tota la vida

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Haurem d'estar atents al juvenil de l'Handbol Sant Cugat, que la pròxima temporada afrontarà el campionat de lliga amb un fitxatge de luxe a la porteria.