L'Handbol Sant Cugat manté viu el somni de Plata amb una remuntada contra el Granollers

Els de Dani Ariño han marxat al descans cinc gols per sota al marcador, però han signat una gran segona part on han signat la victòria

Un moment del partit entre l'Handbol Sant Cugat i el KH-7 BM Granollers, aquest divendres a Zarautz / Foto: Twitter Handbol Sant Cugat

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat segueix aspirant a pujar a Plata. Els de Dani Ariño s'han imposat al KH-7 BM Granollers (25-24) en el primer partit de la fase d'ascens, disputat aquest divendres a Zarautz. El resultat ha estat fruit d'una remuntada: la primera meitat s'ha tancat amb els del Vallès Oriental cinc gols per sobre al marcador. A la segona, l'Handbol ha demostrat el seu caràcter i ha remuntat.

L'aventura vermell-i-negra a terres basques començava amb un bon ensurt. Els granollerins començaven amb encert i amb un atac contuntent que al minut 25 els situava vuit gols per sobre al marcador. A partir d'aquest moment s'ha desplegat la resposta de l'Handbol Sant Cugat, que ha escurçat la diferència a cinc gols al tancament de la primera part.

La reacció s'ha convertit en remuntada a la segona meitat. A poc a poc, han anat reduint distàncies i a cinc minuts per al xiulet final, els dos conjunts empataven (21-21). L'estira i arronsa ha acabat amb un 25-24 a favor del conjunt de Dani Ariño. L'últim gol del Granollers ha estat una esgarrapada en l'últim instant del matx, que deixa clar que en la fase d'ascens badar es pot pagar molt car.

Els gols de l'Handbol Sant Cugat els han fet Arnau Domingo (5), Guillem Pallarès (5), Sergi Germán (5), Jan Rof (4), Jordi Sancho (3), Albert Magrans (2) i Aleix Vaz (1).

El camí a Plata

El conjunt santcugatenc s'enfronta aquest dissabte al Cajasur (17.30 h). Els andalusos han disputat sis fases d'ascens de les últimes 11 temporades i sempre aspirant a pujar. Aquesta temporada és diferent perquè el club andalús ha apostat per la joventut, una fornada que va ser subcampió d'Espanya juvenil. L'equip ha estat molt regular, subcampió del grup E, amb 25 partits guanyats i 5 perduts. El tècnic, Jesús Escribano, suma 10 temporades al capdavant de l'equip.

Diumenge serà l'últim partit, contra l'amfitrió, el Zarautz (12.30 h). És l'equip que suma més campanyes consecutives a Plata, amb un total de 12 seguides. El descens de la temporada passada ha fet que l'equip tingui la necessitat de tornar ben aviat a la categoria de plata de l'handbol estatal. Un equip molt físic amb una bona defensa i amb jugadors que ja han competit a Plata. El fet de jugar a casa els hi aporta un plus de favoritisme. Campions del grup C.