Romagosa (Junior): 'El futur és el de les jugadores joves perquè tenen qualitat'

Maria Romagosa al plató de Cugat tv

Hoquei

Publicat el 29/mai/14 per Joan Garcia

L'exjugadora del Junior Maria Romagosa ha explicat al programa 'Vermells-i-negres' de Cugat tv que el futur del conjunt de Divisió d'Honor passa pel planter. Romagosa creu que les jugadores joves tenen experiència i qualitat per competir a la màxima categoria de l'hoquei herba estatal. L'exjugadora blau-i-negra marxa a Austràlia per un projecte personal i no descarta tornar per dirigir el primer equip.


MIRA-HO A CUGAT TV

Maria Romagosa ha tancat la seva etapa com a jugadora del Junior d'hoquei herba i ha repassat la seva trajectòria. Romagosa ha tingut sempre facilitat per fer gols convertint-se en una de les màximes golejadores de l'entitat i de la Divisió d'Honor a les dues darreres temporades.

L'exjugadora del Junior ha guanyat un Campionat d'Espanya d'hoquei sala i un de Catalunya com a títols més destacats, però s'ha quedat a les portes de guanyar la lliga i la Copa de la Reina.

La gran alegria per a la jugadora del Junior ha arribat amb la selecció espanyola en quedar setena als Jocs Olímpics de Pequín i aconseguir un quart lloc al Mundial de Madrid al 2006. Romagosa augura un bon futur a l'equip i creu que s'ha d'apostar per la joventut.

Maria Romagosa

S'ha treballat bé amb la base i ara cal apostar per la joventut.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'exjugadora del Junior jugarà a Austràlia en lligues menors per seguir vinculada a aquest esport.