El Junior masculí juga un gran primer quart i suma la primera victòria del curs

Hoquei

Publicat el 5/oct/14 per Albert Prat

El Junior masculí d'hoquei herba ha batut còmodament l'Atlético San Sebastián (5-2) a la segona jornada de la Divisió d'Honor masculina. Els de Jorge Dabanch han edificat la victòria en un gran primer quart i han administrat l'avantatge fins al xiulet final per sumar una victòria important davant d'un dels rivals directes a la classificació.

Els primers 15 minuts han decantat el matx. El Junior ha sortit decidit a pressionar l'Atlético San Sebastián i tancar-lo a la seva àrea. La tàctica ha donat els seus fruits i ha generat ocasions pels de Jorge Dabanch, que han sabut aprofitar-les. Nil Marí a boca de gol, Edu Garriga i Guillem Cañas en accions de penal corner i altre cop Marí en una acció d'oportunisme han posat el quatre a zero amb què s'ha arribat al descans.

A la represa, el Junior ha fet una passa enrere i ha intentat administrar el resultat. Això ha permès a l'Atlético San Sebastián sortir de la seva àrea i acostar-se als dominis de Francesc Mata. La insistència basca ha acabat provocant un stroke que els visitants han pogut transformar i retallar distàncies, però la victòria dels de Jorge Dabanch ja no ha perillat. Un gol per banda ha tancat el marcador final al Lluís Serrahima.

L'entrenador blau-i-negre, Jorge Dabanch, assegurava al final del partit que el primer quart havia estat decisiu.

Jorge Dabanch

Hem jugat un gran primer quart, hem mogut bé la pilota i hem estat efectius. La resta del partit ha sigut un tràmit, però un tràmit que havíem de guanyar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

El Junior acaba la jornada en cinquena posició a la classificació. La setmana vinent, els blau-i-negres rebran el CD Terrassa a la tercera jornada de la Divisió d'Honor masculina.