El Junior femení guanya per la mínima al camp de l'Atlètic de Terrassa

Hoquei

Publicat el 5/oct/14 per Joan Garcia / Dani Aguilà

L'equip femení del Junior d'hoquei herba guanya (0-1) al camp de l'Atlètic de Terrassa i suma la segona victòria a la Divisió d'Honor. Les de Juanma Mas estan invictes després de dues jornades de competició i comparteixen lideratge amb el San Pablo Valdeluz i el Polo.

El Junior referma la seva evolució i la bona tendència iniciada la setmana passada amb un treballat triomf al camp de l'Atlètic de Terrassa. Ben aviat s'han avançat les santcugatenques. En el primer minut de partit les blau-i-negres s'han posat per davant i, malgrat tenir el control en el marcador, no han deixat de generar perill i han pogut ampliar la distància per sentenciar el matx, en una primera meitat amb un bon desplegament ofensiu de les de Juanma Mas.

Després del descans, l'Atlètic ha aportat intensitat en el seu atac i ha comptat amb més ocasions, però el Junior ha defensat amb encert les escomeses locals. Ha estat al quart període quan les de Sant Cugat ho han passat pitjor. Les de Mas han jugat durant 10 minuts en inferioritat per amonestació a Anna Gil. Malgrat la seva superioritat, l'Atlètic no ha pogut aconseguir l'empat i ha acabat sucumbint a les blau-i-negres.

El Junior té ara quatre punts després de dos partits i la setmana que ve posarà a prova el seu bon moment en un dels camps més complicats de la Divisió d'Honor, el del Club de Campo.