El Patí Hoquei Club Sant Cugat finalitza sisè a la Copa Esportspenedès

El Patí Hoquei ha perdut tots els partits de la Copa EsportsPenedès.cat

Hoquei

Publicat el 11/oct/14 per Joan Garcia / Albert Prat

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (6-3) davant el Caldes i finalitza la Copa Esportspenedès en sisena plaça. Els de Lluís Galbas han sumat tres derrotes en aquesta competició que ha servit per preparar l'inici de Primera Divisió.

El partit ha estat igualat gairebé fins al final i cap dels dos equips no ha aconseguit imposar el seu joc. Però als últims minuts el Patí Hoquei Club Sant Cugat, que ha alineat un equip amb jugadors poc habituals, ha pagat les seves errades al tram final. A falta d'11 minuts, el marcador mostrava un empat a un gol, però llavors el matx s'ha trencat i el Caldes ha aprofitat molt millor les seves oportunitats per endur-se el partit.

L'entrenador vermell-i-negres, Lluís Galbas, assegura que, tot i les derrotes, l'objectiu a la Copa Esportspenedès.cat està complert.

Lluís Galbas

Hem fet la feina que buscavem. La idea era competir, jugar partits amistosos i preparar la temporada. I aquesta feina l'hem fet.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La setmana vinent, el Patí Hoquei Club Sant Cugat debutarà a Primera Divisió al pav 2 de la Rambla del Celler, davant el Mieres asturià.