El Junior acollirà l'Estatal sub 18 masculí i femení d'hoquei herba

Imatge del darrer Estatal sub 16 que acollia el Junior al 2012

Hoquei

Publicat el 14/oct/14 per Joan Garcia

El Junior acollirà del 30 d'octubre al 2 de novembre el Campionat d'Espanya de seleccions sub 18 tant masculí com femení d'hoquei herba. Madrid, en categoria femenina, i Catalunya, en masculina, són els defensors dels títols assolits l'anterior edició.

El Junior continua apostant per organitzar competicions de referència estatal a l'hoquei herba. Catalunya, Galícia, Portugal i València en el grup A i l'Aragó, Madrid, Cantàbria i País Basc en el B formen el cartell de la categoria masculina. Els dos primers de cada grup accediran a semifinals.

Madrid, Catalunya, Cantàbria, València i País Basc seran les representants a la categoria femenina en grup únic. Les dues primeres disputaran la final. El director esportiu del Junior, Nico Wein, creu que és una bona manera de potenciar l'hoquei herba al club.

Nico Wein

És una manera de potenciar l'hoquei herba masculí a la nostra ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La federació catalana publicarà la setmana vinent la llista de jugadors i jugadores que disputaran la competició. Mariona Serrahima i Marc Perellón tenen moltes possibilitats de disputar la competició.