El Junior va a Madrid a la recerca dels dos punts davant el San Pablo Valdeluz

Imatge d'arxiu del Junior femení d'hoquei herba / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 25/oct/14 per Alex Fàbrega

El Junior femení viatja a Madrid en la cinquena jornada de la Divisió d'Honor per enfrontar-se aquest diumenge a les onze del matí al San Pablo Valdeluz. Les blau-i-negres cerquen un triomf que fa dues jornades que se'ls resisteix i que les ha fet perdre la posició capdavantera de la lliga. El tècnic Juanma Mas recupera Pancha Pizarro, però perd Andrea Puig. Per la seva banda Mariona Serrahima segueix de baixa per lesió.

El Junior femení visita el San Pablo Valdeluz amb les primeres urgències de la temporada. Les blau-i-negres necessiten tornar a puntuar si no volen veure com les primeres classificades s'allunyen en excès quan només s'hauran disputat cinc jornades de la Divisió d'Honor. El conjunt santcugatenc va començar la temporada de forma òptima amb dues victòries, una d'elles davant la bèstia negra dels últims anys, la Reial Societat. Però després dels dos triomfs van arribar les ensopegades, la primera per la mínima al camp del Club de Campo i la segona, la setmana passada a casa davant el Taburiente.

El San Pablo Valdeluz, per la seva banda, arriba al matx després d'empatar la setmana passada. Les madrilenyes també van començar amb dos triomfs i van perdre en la tercera jornada. A diferència de les santcugatenques, van poder treure un punt del camp de l'Atlètic Terrassa i ara en sumen cinc. A més, el San Pablo Valdeluz només ha rebut dos gols en els quatre partits que ha disputat.

El tècnic del Junior, Juanma Mas, creu que cada partit és diferent i que tenen ara una nova oportunitat per tornar a situar-se a la part alta de la taula.

Juanma Mas

La Divisió d'Honor enguany és molt igualada. Tots els rivals són forts i si guanyem o puntuem tindrem l'oportunitat de tornar a mirar amunt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El conjunt santcugatenc és ara sisè després de dues victòries i dues derrotes.