El Junior femení empata al camp del San Pablo Valdeluz

El Junior ha empatat a un camp complicat / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 26/oct/14 per Dani Aguilà

El Junior femení d'hoquei herba empata (3-3) al camp del San Pablo Valdeluz a la cinquena jornada de la Divisió d'Honor. Les santcugatenques han endosat tres gols a un equip que en les quatre primeres jornades només n'havia rebut dos. Ara bé, les blau-i-negres han acabat amb una sensació agredolça tenint en compte que vencien per 1 gol a 3 a manca de sis minuts per al final. Les de Juanma Mas s'estrenen en l'empat i sumen cinc punts.

El Junior ha posat contra les cordes una de les plantilles més completes de la Divisió d'Honor, la del San Pablo Valdeluz, que ha mostrat el seu domini des del penal córner. Durant el primer quart d'hora les locals han tingut el control del joc, però les blau-i-negres les s'han avançat mitjançant un contraatac executat per Anna Gil. La distància s'ha vist ampliada de nou amb una ràpida transició, que ha culminat Maria Pich-Aguilera, col·locant el segon i encarrilant el matx per a les de Juanma Mas.

Però al tercer quart Lola Riera, internacional espanyola i especialista des de la distància, ha escurçat diferències des del penal córner. Cinc minuts més tard Cesca Català semblava definir una victòria de mèrit per al Junior, després d'una bona jugada individual, i amb el 1 a 3 les santcugatenques encara han tingut opcions de fer el quart amb dues clares ocasions.

En el darrer període, amb inferioritat numèrica per dues targetes i verdes i una de groga, el Junior s'ha vist més dominat per les madrilenyes. Les de Mas han aguantat fins a sis minuts per al final, quan el San Pablo ha retallat a través, com no, d'un penal córner. I en els darrers compassos, de nou un penal córner, molt discutit per les santcugatenques, ha acabat suposant l'empat final.

El tècnic del Junior, Juanma Mas, defineix les sensacions després del partit com a agredolces.

Juanma Mas

Com a resultat és bo, perquè puntuar a fora a casa d'un equip com el Valdeluz és bo. Però tal com anava el partit, guanyàvem de dos gols a falta de sis minuts.

L'equip de Sant Cugat puja a la cinquena posició de la Divisió d'Honor i el cap de setmana que ve reben el tercer classificat, el RC Polo.