El Junior acull des d'avui l'Estatal de seleccions sub 18 d'hoquei herba

Les seleccions catalanes masculina i femenina sub 18 aspiren a guanyar l'Estatal / Font: Ester Pujade

Hoquei

Publicat el 30/oct/14 per Joan Garcia / Carme Reverte

Vuit seleccions masculines i cinc femenines afronten des d'aquest dijous al Junior el Campionat d'Espanya sub 18 d'hoquei herba. En aquesta primera jornada l'equip masculí català, amb la participació del santcugatenc Marc Perellón, debutarà a un quart de tres de la tarda davant el País Valencià. L'equip femení s'estrenarà a les quatre de la tarda contra Cantàbria.

Catalunya, que defensarà el títol de campió, obrirà la campetició en categoria masculina però durant la jornada es disputaran tres partits més. Madrid i Euskadi es trobaran a les quatre de la tarda. A tres quarts de sis s'enfrontaran Portugal i Galícia i per últim l'Aragó i Cantàbria a tres quarts de vuit del vespre tancaran el primer dia de competició.

El seleccionador català, Oriol Torras, assumeix el paper de favorit i destaca que aquest mateix equip ja va guanyar fa dos anys el títol i precisament ho va fer al Junior.

Oriol Torras

No tenim pressió per jugar a casa. No serà fàcil, però tenim sensacions positives.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un dels jugadors importants del combinat català és el seu capità, Marc Perellón, integrant del Junior. Torras considera que Perellón és una peça clau en el capítiol defensiu.

Oriol Torras

Perellón ens aporta molt tant dins com fora del camp. És un referent defensiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En categoria femenina, el partit inaugural previst per a un quart de tres de la tarda enfrontarà Euskadi i Madrid. L'equip català, que buscarà millorar el subcampionat de l'última edició, jugarà amb Cantàbria el segon partit. Tancarà la jornada l'enfrontament entre el País Valencià i Euskadi a dos quarts de vuit del vespre.

L'Estatal es prolongarà fins diumenge, dia previst per a les finals i els partits per al tercer i quart lloc.