El Junior masculí visita el camp del Polo, campió de les dues últimes lligues

Imatge d'arxiu del Junior masculí d'hoquei herba / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 8/nov/14 per Alex Fàbrega

El Polo, campió de les últimes dues lligues de Divisió d'Honor i líder després de cinc jornades disputades, és el rival d'un Junior que encara no ha puntuat a domicili. Els blau-i-negres sumen tres victòries i dues derrotes mentre que els barcelonins han guanyat quatre partits i n'han empatat un, al camp de l'Atlètic Terrassa.

El Junior disputa aquest diumenge un dels partits més complicats de la temporada al camp del Polo, que encara no ha perdut cap partit. Els blau-i-negres arriben a la sisena jornada de la Divisió d'Honor després d'haver guanyat els tres partits que han jugat a casa, però no haver sumat cap punt en els dos que han disputat a domicili. Els barcelonins, de la seva banda, s'han endut els quatre primers partits de lliga i han empatat al camp del seu rival directe, l'Atlètic Terrassa.

El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, valora la dificultat de vèncer un equip tan potent com el Polo, però assegura que tenen la intenció de puntuar.

Jorge Dabanch

Guanyar seria un fet històric, crec que el Junior no ha guanyat mai al camp del Polo. És difícil, però anem amb la idea de puntuar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Junior arriba a la cita en cinquena posició amb sis punts.