El PHC Sant Cugat espera mantenir el primer lloc al difícil feu del Sant Feliu

El Patí Hoquei pretén seguir liderant la Primera Divisió / Font: Alba Tarrés

Hoquei

Publicat el 21/nov/14 per Dani Aguilà

El Patí Hoquei Club Sant Cugat espera mantenir el lideratge de Primera Divisió a la pista del Sant Feliu a la sisena jornada de competició. Els de Lluís Galbas visiten el Pavelló Municipal Francesc Cassart aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre i ho fan amb la plantilla al complet, després de recuperar Bernat Tobías. Els codinencs han protagonitzat un irregular inici de curs i són novens amb sis punts.

El Patí Hoquei segueix posant a prova la seva experiència i consolidació com un dels grans de Primera Divisió, on fa cinc jornades que han començat la tercera temporada consecutiva. Aquest tram inicial ha proclamat els de Lluís Galbas com el conjunt més complet, i a aquesta bona dinàmica s'hi afegeix un dels jugadors clau de l'equip, Bernat Tobías, que no podia competir des de la segona jornada per lesió.

Els santfeliuencs conserven bona part de l'aposta de la temporada passada, però els està costant arrencar el curs, sobretot a nivell defensiu, faceta en què són el tercer pitjor equip de la categoria juntament amb Areces amb 25 gols encaixats. Ara bé, el Patí Hoquei té un agre record de la pista del Sant Feliu, i és que el precedent més recent, el partit del curs anterior, va deixar la victòria a casa (8-5).

Per tot plegat, el porter del Patí Hoquei, Ramon Gascón, recoda que si no volen patir el resultat de l'any passat cal ser més sòlids en defensa.

Ramon Gascón

L'any passat no ens va anar gaire bé, hauríem de controlar molt més el partit, basant-nos en la defensa i poder controlar el matx a nivell ofensiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La jornada pot ser propícia per als vermell-i-negres si volen agafar marge al capdavant respecte dels seus perseguidors. El segon, el Caldes, que només té un punt menys que els de Galbas, rep el quart, l'Arenys, que en té tres menys.