El segon any de Dabanch al Junior millora la temporada del seu debut

El Junior vol seguir sumant victòries a la segona volta / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 2/des/14 per Alex Fàbrega

El Junior masculí d'hoquei herba acaba la primera volta en cinquena posició a Divisió d'Honor, una posició per sobre que l'any passat a les mateixes alçades de la temporada. En la segona temporada de Jorge Dabanch al capdavant de l'equip blau-i-negre s'arriba a la meitat de la lliga assolint l'objectiu de ser cinquens, just per darrere dels quatre totpoderosos. El rival directe per aconseguir la fita és el Complutense, equip amb el qual el Junior ha guanyat en l'última jornada per 5 gols a 4.

El Junior va acabar sisè el primer tram de la temporada passada, fet que significava classificar-se per a la fase per al títol. Els blau-i-negres van sumar 10 dels 22 punts en joc en una lliga de 12 equips mentre que en aquesta sent 10 els rivals han sumat 9 de 18, exactament la meitat dels que hi havia en joc. El balanç del curs passat era de tres victòries, quatre empats i quatre derrotes mentre que ara mateix duen quatre triomfs, una igualada i quatre desfetes.

Pel que fa als gols a favor els blau-i-negres han millorat lleugerament els seus números d'un any a l'altre. En el primer curs de Jorge Dabanch el seu equip va fer 25 gols en 11 partits, amb un promig de 2,3 gols per matx mentre que enguany n'ha fet 21 en 9, passant a una mitjana de 2,3. Pel que fa a gols en contra n'ha rebut 25 igual que l'any passat, però aquest any ho ha fet en menys partits empitjorant per tant els seus registres.

Malgrat totes aquestes diferències en les estadístiques, el tècnic de l'equip, Jorge Dabanch, assegura que hi ha pocs canvis respecte l'any passat i ho argumenta en la manca de possibilitats del club santcugatenc per fitxar, a diferència d'altres entitats.

Jorge Dabanch

No hi ha grans diferències amb la temporada passada. Els jugadors han crescut molt a la categoria.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Junior és cinquè tot i que està igualat a punt amb el Complutense.