El PHC Sant Cugat masculí s'imposa a l'Areces en un partit vibrant

Els vermell-i-negres s'han retrobat amb la victòria a Astúries

Hoquei

Publicat el 13/des/14 per Albert Prat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí bat (5-8) el CP Areces a la 9a jornada de la Primera Divisió. Els de Lluís Galbas, que han dominat la primera part amb mà de ferro, han hagut de patir per acabar enduent-se tres punts molt necessaris.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí arribava a la pista de l'Areces amb la necessitat de guanyar. Després de tres derrotes consecutives, els vermell-i-negres volien recuperar la bona línea que havien mostrat a l'inici de la temporada. Al primer temps, ho han aconseguit folgadament, ja que al descans lideraven per un contundent 0-5 gràcies a Joan Farnés, Ignasi López, Pau Gilabert i un doblet d'Eloy Gaspar.

A la represa la cosa s'ha complicat força. L'Areces ha augmentat la intensitat, fins llavors només havia comès 3 faltes i ha acabat amb 19, i Pelayo Aspra ha anotat dos gols per retallar distàncies. Ignasi López ha tornat a ampliar l'avantatge santcugatenc. Borja Bernardo ha respost amb un altre doblet per col·locar el 4-6 al marcador, que feia presagiar uns últims minuts de patiment. Afortunadament pel Patí Hoquei Club Sant Cugat, Eloy Gaspar ha transformat una falta directa. Un altre gol per part asturiana i dues dianes santcugatenques, de Pau Gilabert i David Yepes, han tancat el marcador d'un matx marcat per les targetes blaves, un total de 7.

L'entrenador del Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí, Lluís Galbas, assenyala que partits tan complicats ajuden a crèixer a un equip tan jove.

Lluís Galbas

Són partits que ajuden a créixer. Però la veritat és que si no haguéssim patit tant, millor.