El PHC Sant Cugat visita Caldes amb la intenció de no despenjar-se a la lliga

Imatge d'un partit del PHC Sant Cugat d'aquesta temporada

Hoquei

Publicat el 31/gen/15 per Alex Fàbrega

El Patí Hoquei Club Sant Cugat mirarà de trencar la dinàmica de dues derrotes consecutives aquest diumenge a un quart d'una del migdia a la pista del Caldes en el primer partit de la segona volta de Primera Divisió. Els vermell-i-negres s'han despenjat de les posicions d'ascens i es troben a nou punts del Caldes, precisament el tercer equip que pujaria a Ok Lliga en aquests moments.

Les derrotes del Patí Hoquei Club Sant Cugat a Vilanova (3-2) i a casa amb l'Arenys de Munt (3-6) han fet baixar els santcugatencs fins a la sisena posició i estancar-se als 20 punts. Ara el tercer lloc a la taula, l'últim que dóna dret a l'ascens, és a tres victòries i per apropar-s'hi tenen una oportunitat d'or, precisament enfrontant-se al Caldes que és qui l'ocupa.

Si els santcugatencs arriben al matx a la baixa després dels últims resultats, els de Caldes de Montbui disputen aquesta jornada amb una dinàmica completament diferent. Els montbuiencs han guanyat els tres últims partits i així han pogut escalar a la classificació. Els vermell-i-negres sumen sis victòries, dos empats i cinc derrotes tot just després d'acabar la primera volta de la lliga.