El PHC Sant Cugat femení inicia la segona volta a casa davant un rival assequible

Imatge de l'últim partit en què el PHCSC va puntuar

Hoquei

Publicat el 20/feb/15 per Carme Reverte

El femení del Patí Hoquei inaugura la segona volta de l'OK Lliga com a local i davant el CH Mataró aquest dissabte a les nou del vespre. El conjunt santcugatenc, motivat i amb ganes de sumar, necessita agafar aire abans dels pròxims partits en què se les veurà amb els dos primers classificats, Manlleu i Voltregà. El tècnic Jaume Oms disposa de tot l'equip al complet.

Passar full a la primera volta és el propòsit de les noies del Patí Hoquei Club Sant Cugat, que obren la segona part del campionat a casa i amb la moral necessària per capgirar la situació. L'equip de Jaume Oms, que de moment amb el nou tècnic a la banqueta ha aconseguit un punt de l'empat (0-0) amb el Vilanova, necessita començar a sumar.

El PHC Sant Cugat és penúltim amb vuit punts i rep un Mataró, cinquè amb 19, que en l'anada el va superar (5-4) en un matx estrany. Les mataronines, un conjunt jove que destaca per ser un bon bloc, estan fent una bona campanya, tot i així Oms confia a treure algun punt d'aquest partit.

Jaume Oms

Espero un partit ajustat. Les defenses s'imposaran als atacs. Mirarem de fer una defensa forta i aprofitar els contraatacs que tinguem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El partit entre santcugatenques i mataronines es jugarà al pav 2 de la Rambla del Celler.