El masculí del Junior s'enfronta a quarts de Copa contra l'Atlético San Sebastián

Imatge d'arxiu

Hoquei

Publicat el 12/mar/15 per Pedro Miserachs

El masculí del Junior es veu les cares contra l'Atlético San Sebastián aquest divendres, a les cinc de la tarda, en els quarts de final de la Copa del Rei. Els santcugatencs no volen mirar més enllà d'aquest partit contra un rival molt defensiu i esperen poder plantar-se a semifinals en una competició que es disputa a Terrassa.

Els precedents d'aquesta temporada dels santcugatencs davant els donostiarres són bons, amb una victòria (5-2) a Sant Cugat i un empat (1-1) a Sant Sebastià. El conjunt basc és setè a la classificació amb vuit punts, pels 13 dels santcugatencs.

El tècnic blau-i-negre, Jorge Dabanch, destaca com a principal qualitat de l'Atlético San Sebastián la seva defensa i la quantitat d'homes que acumula en aquesta linia, tot i que espera poder obrir la llauna primer i que s'hagin d'obrir.

Jorge Dabanch

Esperem marcar primer i que ells s'obrin per buscar el gol. Intentarem marcar d'hora per tenir de cara el partit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La resta d'enfrontaments d'aquests quarts de final són Complutense-Jolaseta, Club de Campo-Atlètic Terrassa i RC Polo-Egara. Dabanch espera recuperar Marcel Malgosa que en els darrers dies ha estat tocat.