El Junior s'enfrontarà a semis al Polo després de vèncer l'Atlético San Sebastián

El Junior s'ha classificat per a semifinals de la Copa del Rei / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 13/mar/15 per Dani Aguilà

El Junior masculí s'enfrontarà aquest dissabte a les cinc de la tarda al Polo a les semifinals de la Copa del Rei després de superar als shoot-outs l'Atlético San Sebastián. Malgrat el bon inici dels santcugatencs, amb dos gols en els primers minuts, els bascos han reaccionat i han equilibrat el partit per arribar al final del temps reglamentari amb empat (3-3). Als penals, Cesc Mata ha fet una gran aturada per classificar el seu equip per a les semifinals.

El Junior ha sortit com un coet en els primers minuts, traduïnt la seva rauxa amb un matiner primer gol. Ha estat al minut quatre quan Gerard Garcia ha culminat una bona jugada per banda dreta. Al cap de cinc minuts, Nil Marí ha aprofitat una brillant acció de Javi Garcia per fer el segon, amb un suau xut que ha superat el porter visitant. Al minut 12 Peio Azkoaga ha retallat distàncies a través d'un penal còrner, situant l'1 a 2.

Al segon quart l'activitat ofensiva ha caigut, i l'únic ensurt se l'ha endut Nil Marí, que ha rebut un fort cop d'estic al genoll. El descans ha arribat amb els santcugatencs manant per la mínima, i a la represa, com si fos una reproducció de l'inici del matx, la producció ofensiva ha estat la protagonista. L'Atlético San Sebastián ha empatat quatre minuts després del descans, però el Junior no ha abaixat els braços i Javi Garcia ha tornat a avançar els blau-i-negres després d'un penal còrner mal executat.

Ara bé, a l'últim quart els bascos han augmentat la intensitat i han generat més perill, que ha acabat culminant-se en el tercer gol mitjançant, de nou, Peio Azkoaga. El partit s'ha hagut de resoldre als shoot-outs, i a la cinquena tanda de llançaments Cesc Mata ha fet una gran aturada per acabar classificant el seu equip per a semifinals. El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, reconeix que els seus homes han jugat una mica nerviosos.

Jorge Dabanch

Avui s'ha notat la urgència de guanyar, l'equip ha jugat bastant tensionat. Esperem demà fer un gran partit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

L'últim precedent el trobem a la jornada 6 de la competició domèstica, la Divisió d'Honor, quan el Polo va haver de suar de valent per superar el Junior, al qual només va vèncer per la mínima (1-0).