El Junior domina però acaba empatant davant el San Pablo Valdeluz

Hoquei

Publicat el 22/mar/15 per Albert Prat

Dos penals còrner executats amb suficiència per la màxima golejadora de la competició, Lola Riera, han deixat el Junior femení sense la victòria (2-2) davant el San Pablo Valdeluz en el partit corresponent a la jornada 14 de la Divisió d'Honor femenina. Amb aquest empat ja són sis les jornades sense guanyar de les blau-i-negres, que no aconsegueixen desenganxar-se dels equips de la part baixa de la taula.

Durant tot el partit, les de Juanma Mas han tingut el control del joc i s'han acostat amb més perill a l'àrea de les madrilenyes, que intentaven respondre amb sortides al contraatac. A cap dels dos equips els ha sortit bé l'estratègia i no han aconseguit crear ocasions clares al primer quart.

Al segon, el Junior sí que ha aconseguit concretar més el seu domini i ha fet patir les madrilenyes fins a posar-se per davant amb una gran jugada individual de Mariona Serrahima, que ha rematat fora de l'abast d'Inés Arias per posar per davant les blau-i-negres. Però el San Pablo Valdeluz no s'ha rendit i en la seva única arribada a l'àrea en la primera part han forçat un penal córner. Lola Riera no ha faltat a la seva cita i ha empatat el partit.

A la represa, de nou Lola Riera i de nou de penal córner ha posat per davant les visitants, que no havien generat gairebé perill en tot el partit. El Junior no l'ha afectat veure's per sota al marcador i ha inclinat encara més el camp cap a la porteria rival. En una seqüència de tres penals córner seguits, Paz Codina ha trobat per fi el camí del gol per empatar.

Les blau-i-negres necessitaven molt la victòria i ho han demostrat a l'últim quart, però no han acabat de concretar les opcions que han tingut, la més clara a l'estic de Maria Pich-Aguilera, que en una jugada individual ha acabat topant amb Inés Arias, que ha enviat la bola a córner. L'entrenador blau-i-negre, Juanma Mas, ha assenyalat la precisió de Lola Riera com la clau del partit.

Juanma Mas

Pel perill que hem creat hem merescut més però davant una jugadora com Lola Riera, que té una efectivitat en penals corner gairebé del 100%, ens hem de resignar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

La setmana vinent, el Junior visitarà el camp del Polo, segon classificat i flamant campió de la Copa del Rei.