El Patí Hoquei Sant Cugat viatja a Gijón per tancar el seu particular 'Tourmalet'

Imatge d'arxiu d'un partit d'aquesta temporada al pav 2

Hoquei

Publicat el 10/abr/15 per Carme Reverte

El Patí Hoquei Club Sant Cugat reprèn l'OK Lliga femenina aquest dissabte a un quart de vuit de la tarda amb ganes de competir i amb l'esperança de puntuar en el desplaçament a Gijón, per tancar el particular 'Tourmalet' de les santcugatenques. El conjunt asturià és quart a la classificació i té a les seves files la màxima golejadora de la competició, María Díez, amb 30 gols.

Al conjunt de Jaume Oms se li ha fet llarga l'aturada de la competició amb motiu de la Setmana Santa i espera amb candeletes reprendre l'últim tram de la lliga, el més decisiu per a les santcugatenques, que lluiten per conservar la categoria.

Les dues últimes jornades el Patí Hoquei ha recuperat les sensacions, però no els resultats, davant els poderosos Manlleu i Voltregà, una línia que com assegura el tècnic Jaume Oms esperen confirmar en els pròxims compromisos.

Jaume Oms

Volem confirmar les bones sensacions i afrontar el tram final. Puntuar serà complicat però tinc esperances.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per aquest partit, el conjunt santcugatenc viatja amb tot l'equip disponible per afrontar un matx que es preveu complicat. No obstant a l'anada les asturianes es van imposar (0-5) i a més de la màxima realitzadora de la competició, María Díez, compta amb Vanesa Daribó i Sara González entre les set primeres del rànquing de golejadores.

Serà deprés d'aquest matx quan les santcugatenques necessitaran agafar aire per iniciar la seva lluita particular per evitar el descens. Vuit partits on puntuar serà vital.