El PHC Sant Cugat cau contra el Barça B i acumula quatre jornades sense guanyar

Imatge d'arxiu del PHC Sant Cugat

Hoquei

Publicat el 12/abr/15 per Sara Gutierrez

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí perd (8-3) davant el FC Barcelona B en la 21a jornada de Primera Divisió. Tot i que els vermell-i-negres han obert la llauna del partit, no han pogut evitar la desfeta davant el domini local.

Després d'haver perdut a casa (2-7) el primer enfrontament amb els blaugranes, el Patí Hoquei Club Sant Cugat ha tornat a caure davant un FC Barcelona B superior.

A l'inici del partit els vermell-i-negres han obert la llauna de la mà d'Ignasi López, però Ignacio Alabart i Sergi Aragonès han decantat la balança cap al bàndol local i han arribat a la mitja part amb un resultat favorable (2-1).

A la represa Alabart ha tornat a aparèixer per marcar el segon del seu compte personal, però Eloy Gaspar ha tornat a posar emoció al matx anotant la segona diana visitant. En deu minuts, Alabart ha convertit dues faltes en gol, seguit d'un altre de Sergi Llorca. López ha contribuït en l'intent de remuntada santcugatenca amb un gol de penal, però Llorca i Alabart han marcat tancat així el marcador (8-3).

La setmana vinent el Patí Hoquei Club Sant Cugat rebrà a casa l'Areces, darrer classificat de Primera Divisió.