El Junior pateix la baixa d'alguns referents i sucumbeix a l'eficiència de l'Egara

El Junior no ha pogut amb l'Egara / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 12/abr/15 per Dani Aguilà

El Junior masculí d'hoquei herba paga cares les baixes i sucumbeix a la capacitat de definició de l'Egara (2-0). Sense Javi García i amb Marcel Malgosa lesionat als primers minuts, els santcugatencs han perdut part del seu potencial i han mantingut la resistència fins el tercer quart, quan els de Terrassa s'han avançat al marcador. L'Egara, tercer classificat i un dels candidats a lluitar pel títol, ha tancat el partit amb el segon gol al darrer període.

Planten cara, però els falta un pas. El Junior segueix posant contra les cordes als quatre grans de l'hoquei estatal però als instants finals veu com els detalls decanten la balança cap a l'altra banda. I en aquest cas, un condicionant que afecta massa el rendiment de l'equip ha minvat el seu rendiment, les lesions. Amb una plantilla massa curta, els santcugatencs han trobat a faltar Javi Garcia i Marcel Malgosa, que ha patit una lesió al peu als primers compassos de partit.

Malgrat això, el matx ha mantingut la seva igualat fins al tercer quart, quan l'Egara s'ha avançat a través d'un rebot després d'una jugada, i a l'últim període ha definit la victòria en un contraatac. El tècnic del Junior, Jorge Dabanch, destaca les baixes com un element clau per explicar la derrota.

Jorge Dabanch

Ens falta encara una mica més de plantilla, ens costa mantenir el nivell quan ens falten els titulars.

Resten ara dues jornades per al final de curs. El Junior provarà de mantenir la cinquena posició al camp del Taburiente i a casa contra la Complutense.