El Junior rep el Taburiente buscant certificar la cinquena posició a la lliga

Imatge d'arxiu del Junior masculí / Foto: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 18/abr/15 per Alex Fàbrega

El Junior masculí rep aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia el Taburiente amb l'objectiu de sumar un punt per assolir l'objectiu de la temporada, acabar en cinquena posició. Els santcugatencs disputen la penúltima jornada de Divisió d'Honor i si no perden certificaran el cinquè lloc per davant el Complutense, rival en l'última jornada.

El Junior ho té tot de cara per assolir l'objectiu que es van marcar a principi de temporada i que és ser el primer conjunt de la Divisió d'Honor per darrere dels quatre grans. L'únic conjunt que podria arrabassar la cinquena plaça als de Jorge Dabanch és la Complutense, rival en la propera jornada. La primera possibilitat de certificar l'objectiu és sumar un punt aquest diumenge davant el Taburiente, equip que és vuitè amb nou punts, que només ha guanyat dos partits i que està virtualment salvat. El precedent de la primera volta és optimista ja que tots dos conjunts es van repartir els punts després d'un empat a 0.

Si la primera opció falla i els blau-i-negres es veuen sorpresos pel Taburiente, també podrien assolir la cinquena plaça en aquesta jornada si el Complutense perd al camp de l'Atlètic Terrassa, quart classificat. En cas que hi hagi doble sorpresa i el Taburiente guanyi al camp del Junior sumat a un triomf dels madrilenys a Terrassa tot quedaria per resoldre a l'última jornada. Aleshores el Complutense hauria de superar el Junior per treure-li definitivament la cinquena plaça.

En el partit que va tancar la primera volta els santcugatencs es van imposar als madrilenys per 5 gols a 4.