El PHC Sant Cugat femení cau golejat a la pista del líder

Una imatge del partit de la primera volta

Hoquei

Publicat el 9/mai/15 per Albert Prat

El Patí Hoquei Club Sant Cugat perd (4-0) a la pista del Palau, líder de la categoria, a la 22a jornada de l'Ok Lliga femenina. Les de Jaume Oms no han pogut donar la sorpresa al feu d'un equip que només ha perdut un partit en tota la temporada.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat necessitava un miracle per sumar algun punt a la pista de l'intractable Palau. Les locals només havien deixat de guanyar quatre partits en tota la temporada, tres empats i una derrota i estan a un pas certificar la primera posició. Les vermell-i-negres han aguantat fins al minut 11, quan Laura Puigdueta ha avançat les locals. Només un minut després, Elisabet Gurri posava el 2 a 0, resultat amb el que s'arribaria al descans.

A la represa, Daniela Maria Membreño ampliava l'avantatge palauenc i feia encara més difícil la hipotètica remuntada del Patí Hoquei Club Sant Cugat. Les de Jaume Oms, a més, han vist com Carolina Herrera transformava un penal per deixar el 4 a 0 definitiu al marcador.

La setmana vinent, el Patí Hoquei Club Sant Cugat rep el Bigues i Riells a la 23a jornada de l'Ok Lliga femenina.