El femení del Junior comença la segona volta contra el Taburiente

El femení del Junior no vol abaixar el rendiment en una segona volta il·lusionant / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 19/des/15 per Laia Sanmiquel

El femení del Junior torna a la lliga després de dues setmanes d'inactivitat contra la Unión Deportiva Taburiente. El partit de Divisió d'Honor es disputarà diumenge a dos quarts d'onze del matí al camp Lluís Serrahima. Aquest enfrontament, amb què es tanca l'any, donarà el tret de sortida a una segona volta esperançadora on el Junior espera igualar els resultats obtinguts durant la primera meitat de la temporada, els quals han estat històrics per a l'entitat.

Amb set victòries, un empat i una sola derrota, les noies de Joan Vidal són les segones classificades de la màxima categoria estatal de l'hoquei herba. Aquesta jornada jugaran contra el Taburiente, un equip que encara no coneix la victòria i que ocupa la penúltima posició de la taula.

Per a les santcugatenques només és bo un únic resultat: la victòria. Seguir sumant de tres en tres i esperar la relliscada del líder, el Club Campo, que actualment només té un punt més, és l'objectiu del Junior fins a final de temporada. Tot i que el matx contra les canàries pot semblar senzill a priori, el tècnic del Junior, Joan Vidal, destaca que pot convertir-se en un partit perillós.

Joan Vidal

És un rival que ha tret dos empats amb equips forts i que va molt necessitat de punts. Això fa el partit perillós. Si el juguem amb el punt d'intensitat que toca confio que vagi bé, sinó serà complicat

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per a diumenge, el Junior disposarà de totes les seves jugadores i podrà acomiadar-se la seva afició fins d'aquí dos mesos, quan es reprendrà la competició regular.