El Patí Hoquei empata a Terrassa tot i la gran actuació de Tamburini i té el Vila-sana a només un punt

Les santcugatenques han empatat a Terrassa

Hoquei

Publicat el 10/abr/16 per Alex Fàbrega

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení empata a la pista de l'Sferic Terrassa B (5-5) i veu com el Vila-sana, rival en la lluita per a l'ascens a l'Ok Lliga, s'apropa a només un punt. Maria Rosa Tamburini ha signat una actuació estel·lar amb cinc gols. Les santcugatenques continuen líders però no poden permetre's cap altre sotrac si volen pujar de categoria quan falten tres partits per al final de la competició a la Nacional Femenina.

Al Patí Hoquei Club Sant Cugat se li està fent llarga la temporada. El Vila-sana, segon classificat, ja és a només un punt i en els últims tres partits es veu les cares amb Mataró, setè, com a local, a la pista de l'Arenys de Munt, cuer, i de nou com a local contra el Bigues i Riells, desè. Les de Jaume Oms, de la seva banda, encadenaran de nou dos partits més a domicili, un d'ells complicat, contra Vilanova, tercer, i l'altre contra Voltregà, vuitè, i tanca la temporada a casa contra el Cerdanyola, quart.

Per tant, les vermell-i-negres hauran de dur a terme un regular tram final de temporada si volen retornar a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal.