El Junior goleja el CD Terrassa per 5 a 1 amb un gran tercer quart

Hoquei

Publicat el 9/oct/16 per Oriol Petit

El masculí del Junior venç amb claredat el CD Terrassa (5-1) a la tercera jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Després d'una primera meitat força igualada que ha acabat amb empat a un, els de Jorge Dabanch han trencat el partit al tercer quart amb tres gols en cinc minuts. Ha estat el primer triomf dels blau-i-negres a casa, que encadenen dues victòries consecutives.

El Junior ha dominat els primers compassos del partit i s'ha avançat ràpidament gràcies a un gol de Gerard Garcia al minut 7. Tot i això, els terrassencs han sabut sobreposar-se al cop i han tingut algunes ocasions per aconseguir l'empat, que ha arribat poc abans del final del primer quart en un penal córner. Al segon temps, el CD Terrassa ha mantingut la intensitat i el partit ha entrat en una fase igualada sense gaire jugades de perill.

Després del descans, els locals han sortit amb una marxa més per fer-se amb la victòria i han sentenciat el partit amb tres gols en només cinc minuts. El Junior ha posat setge a la porteria terrassenca i, després de tres penals córner seguits, l'àrbitre ha assenyalat un strock que ha resultat decisiu. Àlex Gil ha estat l'encarregat de fer pujar el 2-1al marcador. Abans que el CD Terrassa pogués reaccionar, els blau-i-negres han marcat dos gols més en només tres minuts i han sentenciat el partit. El 3-1 ha estat obra de Frank Di Mercurio i el quart gol local ha arribat després d'una gran jugada individual d'Oriol Salvador que Nil Marí ha enviat al fons de la porteria.

A l'últim quart, els homes de Jorge Dabanch s'han dedicat a mantenir la possessió i gestionar el resultat. Encara hi ha hagut temps perquè Gerard Garcia signés el seu doblet en una jugada de contracop que ha tancat el marcador amb el 5-1 definitiu. El Junior aconsegueix d'aquesta manera la primera victòria a casa, la segona consecutiva després de vèncer al camp de la Complutense el cap de setmana passat. Els santcugatencs sumen sis punts en tres jornades i es mantenen a la zona alta d'una classificació liderada pel Club de Polo. L'entrenador dels blau-i-negres s'ha mostrat molt satisfet amb el partit dels seus jugadors.

Jorge Dabanch

Hem dominat el partit i ells han corregut molt darrere la pilota. Sabíem que en algun moment s'obriria i podríem marcar diferències.

El Junior viatja diumenge que ve a Santander per enfrontar-se a la Real Sociedad de Tenis, que ha aconseguit fins ara una victòria, una derrota i un empat.