Un PHC Sant Cugat pacient mata el CP Tordera amb dos gols a les acaballes i se situa en zona d'ascens

Hoquei

Publicat el 26/nov/16 per Pedro Miserachs

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat supera el CP Tordera (2-0) a la vuitena jornada de Primera Estatal. Ha estat un matx en què els santcugatencs han sabut ser pacients i esperar el seu moment davant un CP Tordera que ha portat la iniciativa en el primer temps, però que ha vist com els vermell-i-negres s'emportaven els tres punts amb dos gols gairebé a les acaballes, obra de David Martínez i Pau Gilabert. Els vermell-i-negres es col·loquen en places d'ascens.

Els primers 25 minuts han tingut clar domini del CP Tordera, que ha buscat la porteria mitjançant possessions llargues, mentre que els santcugatencs han intentat sortir al contraactac. Els dos equips han tingut opcions de marcar, però el marcador no s'ha mogut. A la represa, els santcugatencs s'han estirat i han intentat igualar les forces.

La millora local ha portat més ocasions per inaugurar el marcador i els torderencs han vist com ja no es jugava al seu ritme i el partit es podia trencar en qualsevol moment. Ha estat gairebé al final quan David Martínez ha marcat el primer empenyent dins la porteria una bola morta a l'àrea rival.

Amb el marcador en contra, els visitants s'han llançat descaradament a l'atac i els de Sant Cugat ho han aprofitat per fer el segon i sentenciar amb una diana de Pau Gilabert. El tècnic del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Joan Carles Vadillo, destaca la paciència dels seus homes per saber esperar el moment oportú per atacar.

Joan Carles Vadillo

Més que un partit travat, el Tordera juga molt bé en aquestes situacions. Ha guanyat diversos partits així i hem hagut de tenir molta paciència.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La victòria situa els santcugatencs segons amb 15 punts, en places d'ascens a l'Ok Lliga. La setmana que ve visiten el Calafell Tot l'Any, cinquè classificat.