Club de Campo i Complutense, principals rivals del Junior a la Copa de la Reina

El Junior jugarà com a local la Copa de la Reina / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 23/des/16 per Dani Aguilà

El Club de Campo i la Complutense seran els principals rivals del Junior a la Copa de la Reina que organitzarà l'entitat santcugatenca entre el 17 i el 19 de març. Els dos equips són els únics que han estat capaços de derrotar les blau-i-negres, que han guanyat la resta de partits de la primera volta a la Divisió d'Honor. El Club de Campo és líder, el Junior és segon i la Complutense, tercera.

Si el Junior vol endur-se la segona Copa de la Reina de la seva història, les de Joan Vidal hauran de fer front al principal equip pel que fa a trofeus en competició domèstica les últimes temporades. El gran dominador és el Club de Campo, que ha conquerit, tant en Divisió d'Honor com en Copa de la Reina, sis dels últims vuit títols.

Més enllà del totpoderós Club de Campo, l'únic equip que ha pogut trencar aquest domini en totes dues competicions ha estat la Complutense. És el vigent campió de la Divisió d'Honor després de dues temporades de domini del Club de Campo, mentre que a la Copa va trencar una hegemonia de les blanques de cinc títols seguits amb el triomf al 2013.

Aquesta temporada, tots dos conjunts han estat els únics davant els quals el Junior no només no ha guanyat, sinó que no ha pogut sumar punts: a la cinquena jornada el Club de Campo va vèncer 1 a 2 al Lluís Serrahima, i a la jornada 7 ho va fer la Complutense 1 a 3. La resta d'equips que participaran seran el Club Egara, la Reial Societat, el CD Terrassa, el Jolaseta i el RC Polo.