El Junior cau davant l'Atlètic Terrassa i acaba quart el Campionat de Catalunya d'hoquei sala

Imatge d'arxiu

Hoquei

Publicat el 22/gen/17 per Albert Diumenjó

El Junior perd davant l'Atlètic Terrassa (4-1) per tancar el Campionat de Catalunya d'hoquei sala com a quart classificat. Els blau-i-negres no han estat encertats de cara a porteria, han fallat fins a sis penals-córner, i s'han estavellat davant la bona actuació del porter terrassenc. L'equip de Jorge Dabanch ja prepara el retorn a la competició regular sobre herba i té aparaulats cinc partits amistosos.

La mala punteria de cara a porteria ha estat determinant en la derrota del Junior. Els de Dabanch han competit bé a nivell de joc davant l'Atlètic Terrassa però els blau-i-negres, orfes de gol, han vist com els terrassencs aconseguien la tercera plaça del campionat amb una contundent victòria per 4 a 1.

Els santcugatencs no han estat capaços de materialitzar sis penals-córner i un penal, que ha aturat el porter de l'Atlètic, el millor del partit segons Jorge Dabanch. El tècnic, a més, assegura que ja han passat pàgina i que tenen els ulls posats en el retorn a l'hoquei herba.

Jorge Dabanch

Estem prou rodats, ja hem fet algun entrenament. Hem planificat la pretemporada per reprendre bé la competició i aprofitar la bona plaça de la taula

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els santcugatencs es veuran les cares amb el mateix Atlètic Terrassa el 19 de febrer en terres terrassenques.