El PHC Sant Cugat afronta l'últim partit abans de la Copa de la Princesa davant el CP Vilanova

El Patí Hoquei visita el Vilanova

Hoquei

Publicat el 3/feb/17 per Dani Aguilà

El Patí Hoquei Club Sant Cugat afronta l'últim compromís abans de la Copa de la Princesa davant el Club Patí Vilanova, novè classificat de Primera Estatal. El tècnic de l'equip, Joan Carles Vadillo, apel·la a no pensar en la Copa i centrar-se primer en aquest partit, que pot apropar els vermell-i-negres a la zona d'ascens. Ara, les tres places les tanca l'Arenys de Munt amb 27 punts, tot i que amb un partit menys.

Després d'un complicat final de primera volta, en què l'equip de Vadillo va perdre fins a tres partits consecutius i va perdre pistonada respecte les posicions d'ascens, el Patí Hoquei s'ha refet a casa i ha sumat dues victòries en els dos darrers partits. Tot plegat, amb la Copa de la Princesa a tocar, una competició que és ja a només una jornada per als vermell-i-negres. Ara bé, en una competició tant igualada com la Primera Divisió, cada enfrontament és clau per arribar al tram decisiu del curs amb possibilitats.

El Vilanova, de la seva banda, lluita per fugir d'una vegada per totes de la zona perillosa, tenint en compte que l'avantpenúltim, el Mataró, és només dos punts per sota. A més, els del Garraf van plantar cara el cap de setmana passat a una de les pistes més dures de la lliga, la de l'Asturhockey: va perdre per només un gol (4-3). El partit d'anada duu bons records als de Vadillo, que es van desfer amb contundència (9-1) del Club Patí Vilanova.