El PHC Sant Cugat es desfà del CP Vilanova i agafa moral de cara la Copa de la Princesa

David Yepes i Jordi Gabarra aquesta temporada

Hoquei

Publicat el 4/feb/17 per Pedro Miserachs

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat venç a la pista del CP Vilanova (1-3) a la quinzena jornada de Primera Divisió. Els de Joan Carles Vadillo han hagut de remuntar la diana inicial dels locals i amb dos gols de Pau Gilabert i un de Jordi Gabarra.

El Vilanova s'ha avançat amb un gol d'Adrià Salvadó en el minut cinc del primer temps. Un gol que ha estat neutralizat pels vermell-i-negres tres minuts més tard mitjançant Jordi Gabarra. El marcador no s'ha mogut més en el primer temps.

A la represa, els santcugatencs han aconseguit culminar la remuntada amb dos gols de Pau Gilabert que han donat el tres punts al conjunt vermell-i-negre. La victòria deixa els de Joan Carles Vadillo en quarta posició a tres punts del líder, l'Arenys de Munt.

La setmana que ve, el Patí Hoquei Club Sant Cugat disputarà, com a local, la Copa de la Princesa i tindrà com possibles rivals els tres conjunts que el superen a la classificació: l'Asturhockey, el Palafrugell i l'Arenys de Munt.