El PHC Sant Cugat té en la visita a Arenys de Munt una de les cites clau per a l'ascens

Joan Galbas, en una imatge d'arxiu

Hoquei

Publicat el 11/mar/17 per Dani Aguilà

El Patí Hoquei Club Sant Cugat viu aquest diumenge un dels partits clau per assolir el gran objectiu de la temporada, l'ascens a l'Ok Lliga. Els de Joan Carles Vadillo, tercers empatats amb l'Asturhockey, visiten l'Arenys de Munt, segon classificat amb dos punts més. Els maresmencs arriben en un dels moments més delicats del curs, després d'haver tret només dos punts en les últimes tres jornades.

La derrota de la final de la Copa de la Princesa queda ja molt lluny, i cicatritzada aquesta ferida el Patí Hoquei se centra en l'autèntica i gran fita del curs: fer història i accedir a la millor lliga del món, l'Ok Lliga. Després de vèncer el cap de setmana passat el SHUM Maçanet de manera ajustada, els de Vadillo van aprofitar l'empat entre dos rivals directes, l'Arenys i l'Asturhockey, per tornar a la zona d'ascens.

Doncs bé, aquest cap de setmana el cop sobre la taula pot ser encara més contundent si l'equip és capaç de superar els arenyencs a casa, una estocada que situaria el Patí Hoquei en una bona posició per pujar a set partits per al final de la temporada, els que faltaran quan acabi aquest cap de setmana. A més, en cas de triomf els vermell-i-negres també han d'estar atents del complicat desplaçament de l'Asturhockey, que visita el cinquè, el CHP Sant Feliu.