El PHC Sant Cugat planta cara però acaba sucumbint davant el campió d'Europa, el Voltregà

Hoquei

Publicat el 2/abr/17 per Dani Aguilà

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení mostra combativitat davant el Club Patí Voltregà, proclamat campió d'Europa la setmana passada, però acaba sucumbint (3-6) al potencial de les osonenques. Les de Jaume Oms han començat avançant-se, però les noies entrenades per Beto Borregán han donat la volta al marcador. El Patí Hoquei ho ha intentat orgullós tot i veure's les cares amb el millor equip del continent, però ha acabat patint una nova derrota a l'Ok Lliga, la dinovena de la temporada.

Després d'una temporada farcida de dificultats en què només un miracle evitarà el descens, el Patí Hoquei s'ha regalat un partit davant el Voltregà en què en moltes ocasions ha tractat de tu a tu el vigent campió d'Europa i de la Copa de la Reina. Anna Carranza ha sorprès tothom amb el gol que obria la llauna, a través d'un xut llunyà. Poc després, Tasha Lee ha tornat l'ordre habitual de les coses amb el gol de l'empat, i Nara López ha situat les visitants per davant abans del descans (1-2).

La resistència local no afluixava, en actitud i intensitat, però Arxé, als primers compassos de la segona part, ha col·locat l'1 a 3. L'empenta de les d'Oms ha donat els seus fruits, i Maria Monlleó ha escurçat distàncies amb el segon gol del Patí Hoquei. El Voltregà no s'ha deixat intimidar i ha demostrat perquè és el millor conjunt del continent: Lee primer i Berta després han situat el 2 a 5, i tot i que Carranza ha tornat a exhibir el punt d'honor de les vermell-i-negres amb el tercer, Lee ha fet el sisè en un penal.

El tècnic del Patí Hoquei, Jaume Oms, es mostra orgullós de les seves jugadores.

Jaume Oms

Sempre he confiat en el bloc. Ha estat una temporada difícil, i avui els he dit: 'Sortiu i gaudiu, és un campió d'Europa'.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El PHC Sant Cugat ha comptat per aquest enfrontament amb Nerea Da Silva, jugadora del planter. Els resultats de la jornada mantenen una jornada més el Patí Hoquei Club Sant Cugat a l'Ok Lliga. Les vermell-i-negres no tonen a competir fins l'últim dissabte d'abril, quan visitaran el Palau de Plegamans.