El PHC Sant Cugat femení pot baixar el cap de setmana que ve tot i no jugar

El Patí Hoquei, a un pas de baixar

Hoquei

Publicat el 15/abr/17 per Dani Aguilà

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení pot signar el descens matemàtic a Nacional Femenina el cap de setmana que ve tot i que l'equip de Jaume Oms no té partit. El conjunt vermell-i-negre perdrà el seu lloc a l'Ok Lliga si el Rivas Las Lagunas supera diumenge que ve el Bigues i Riells, cinquè classificat, a dos quarts de dues de la tarda. L'equip vermell-i-negre suma set punts en els 21 partits que ha disputat.

Una temporada després del retorn a la màxima categoria de l'hoquei patins estatal, el Patí Hoquei Club Sant Cugat pot caure de nou a Nacional Femenina quan encara li restin cinc partits per disputar. En un curs marcat per les dificultats de comptar amb la plantilla al complet de manera habitual, l'equip de Jaume Oms ha anat caient en un espiral de mals resultats que han culminat en la situació actual.

Les baixes de jugadores importants per motius personals o per lesions han ampliat les traves per a les vermell-i-negres, que a hores d'ara tenen una diferència de 13 punts amb la salvació, que marca el Rivas Las Lagunas, quan encara en queden 15 en joc. Ara bé, si les madrilenyes superen el seu enfrontament davant el Bigues i Riells, amb el factor local a favor, faran que, tot i que el Patí Hoquei aconsegueixi un ple de triomfs fins a finals de curs, no pugui eixugar la diferència amb el Rivas, i acabin baixant.