El PHC Sant Cugat femení rep un Gijón que té el campionat de lliga a tocar

El Voltregà, el gran rival del Gijón, va visitar fa poques setmanes el Patí Hoquei

Hoquei

Publicat el 5/mai/17 per Dani Aguilà

El Patí Hoquei Club Sant Cugat rep aquest dissabte a les vuit del vespre, en horari diferent a l'habitual, l'Hostelcur Gijón, que té el títol de l'Ok Lliga a tocar. Quan resten quatre jornades per al final de la competició, les asturianes són líders amb set punts de marge respecte les segones, el Voltregà. El Gijón vol assegurar el triomf per encarrilar el que suposaria l'únic títol d'una temporada en què ha perdut les dues finals que ha disputat davant, precisament, el Voltregà: les de la Copa de la Reina i la Copa d'Europa.

Amb el descens ja sentenciat des de fa setmanes, el Patí Hoquei es torna a veure les cares amb un dels millors equips del món al pav 2 de la Rambla del Celler. Si unes jornades enrere era el Voltregà, recent proclamat campió continental, qui visitava les instal·lacions santcugatenques, aquest cap de setmana és el torn d'un equip ferit, un Gijón que ha manat durant tot el curs en la competició regular però que ha caigut a les dues finals de trofeus del KO que ha jugat.

Per això, les asturianes intentaran tancar el triomf quan abans millor, fet que obligaria el Voltregà a vèncer la setmana següent, davant el Cerdanyola a domicili, per no cedir el títol de campiones de lliga al Gijón. El Patí Hoquei, de la seva banda, segueix a la cua de la classificació amb set punts, i manté el treball de cara a la configuració de la temporada que ve, encara amb les incògnites de saber si Jaume Oms continuarà i conèixer amb quina plantilla comptarà.