L'infantil masculí del Junior guanya el Campionat d'Espanya d'hoquei sala amb molta solvència

L'infantil del Junior, campió estatal d'hoquei sala / Font: cedida

Hoquei

Publicat el 8/mai/17 per Joan Garcia

L'infantil masculí del Junior ha guanyat el Campionat d'Espanya d'hoquei sala després de guanyar la final (6-3) davant l'Atlètic de Terrassa. El conjunt santcugatenc ha guanyat tots els partits de la competició amb molta solvència. Els blau-i-negres sumen dos títols aquesta temporada, el Català i l'Estatal d'hoquei sala, i lideren el Campionat de Catalunya d'hoquei herba. El campionat s'ha disputat aquest cap de setmana a Benidorm.

L'infantil del Junior ja ha fet història per ser el primer equip de la secció masculina que assoleix un doblet, el Campionat de Catalunya d'hoquei sala i l'Estatal. Els santcugatencs han comptat tots els partits per victòries. L'equip segueix invicte també al Català d'herba on lidera la classificació, a falta de quatre jornades per acabar la competició.

El director de l'escola d'hoquei herba del Junior, Pau Abad, ressalta l'actitud i el treball dels jugadors al Campionat d'Espanya.

Pau Abad

L'actitud d'aquests jugadors és vital per assolir aquests èxits.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els blau-i-negres volen tancar la temporada amb el campionat de lliga i sumar un triplet històric. L'entrenador de l'equip és Oriol Salvador.