El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení rep aquest diumenge un Vilanova que lluita per la permanència

Ester Ferrer i les seves companyes juguen davant el Vilanova

Hoquei

Publicat el 13/mai/17 per Oriol Petit

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat rep aquest diumenge a la una del migdia el CP Vilanova, un conjunt que s'està jugant la permanència a l'OK Lliga quan només queden tres jornades per disputar. Les de Jaume Oms afronten el matx com a equip ja descendit però volen oferir una bona imatge en el penúltim partit com a locals.

Després de 10 derrotes consecutives, l'última davant el líder, el Gijón, la setmana passada, el Patí Hoquei femení té aquest diumenge una de les tres oportunitats que li queden abans de tancar la lliga per recordar el sabor de la victòria. Les santcugatenques reben un conjunt que és desè i només té dos punts de marge respecte la zona de descens que marca el Rivas, tot i que tenen dos partits menys que les madrilenyes.

Per al tècnic del Patí Hoquei, Jaume Oms, no té importància el fet de poder ser jutges del descens en aquestes últimes jornades, però sí que avisa del perill dels conjunts que estan lluitant per evitar baixar.

Jaume Oms

Ser jutges o no és secundari, hem de competir per nosaltres. El Vilanova serà un rival molt complicat perquè jugar a l'Ok Lliga o a Lliga Catalana no té res a veure i aniran al 100 o 110%

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A l'anada, el Patí Hoquei va perdre a la pista de les vilanovines.