Un Junior amb l'ambició de poder trencar la història s'estrena aquest cap de setmana a la Divisió d'Honor

El Junior suma set cares noves / Font: Cedida

Hoquei

Publicat el 21/set/17 per Dani Aguilà

El Junior masculí d'hoquei herba arrenca diumenge la temporada a la Divisió d'Honor amb la sensació que aquest curs es pot fer història i trencar, d'una vegada per totes, l'hegemonia dels quatre grans de l'hoquei herba estatal. L'arribada del tècnic Roger Pallarols i de set jugadors més, alguns dels quals provinents d'equips punters, fan pensar el conjunt blau-i-negre que s'apropen cada vegada més als candidats als títols.

Les baixes d'Alberto Carnicer, Guillem Cañas, Edu Garriga i Tim Snow s'han vist substituïts per noms de molt de pes, com el de Sergi Enrique, internacional amb un paper important dins el combinat estatal, i de sis fitxatges més: els últims a arribar han estat Nacho Prat, procedent de l'Egara 1935, i Nil Escudé, del Vallès. Amb tot, Marcel Malgosa, un dels capitans del Junior, assegura a Cugat.cat que existeix la sensació que és aquest el curs de trencar amb la història.

Marcel Malgosa

Ja tenim la sensació de no ser inferiors a ningú. Això és el que s'ha d'acabar plasmant, tenim la sensació que aquest any sí que toca.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En aquest sentit, Malgosa apunta com una de les claus a la forta mentalitat competitiva del nou tècnic de l'equip, Roger Pallarols, un tècnic que té al seu palmarès tres lligues de la Divisió d'Honor i dues Copes del Rei.

Marcel Malgosa

Ells està acostumat a guanyar, i des del primer dia això es nota en la mentalitat de l'equip. La gestió dels partits ja és diferent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El debut de l'equip serà diumenge davant el Club Deportiu Terrassa, tot plegat en una pretemporada en què ha disputat tres partits del Campionat de Catalunya, amb victòries davant el Línia 22 Hoquei Club i Egara 1935 i un empat davant l'Atlètic Terrassa. Els enfrontaments de preparació van cloure amb un triomf a domicili en amistós davant l'Egara (2-4).