El Patí Hoquei masculí inicia la lliga aquest dissabte a la complicada pista del Calafell

El Calafell ja va posar les coses difícils als santcugatencs la temporada passada

Hoquei

Publicat el 13/oct/17 per Oriol Petit

El masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat arrenca la lliga de Primera Divisió aquest dissabte a les vuit del vespre a la pista del CP Calafell, un conjunt que segons el tècnic santcugatenc Joan Carles Vadillo, és 'probablement el rival més fort de la categoria a dia d'avui'. De fet, els del Baix Penedès han superat els vermell-i-negres en els dos duels disputats durant la pretemporada.

El Patí Hoquei afronta l'inici de lliga amb canvis a la plantilla però amb el mateix objectiu de les últimes temporades: assolir l'ascens a l'Ok Lliga. Les sensacions són bones malgrat la derrota de la setmana passada a la final de la Copa Esportspenedes.cat, precisament davant el Calafell i a la seva pista. Els santcugatencs han après dels errors i volen imposar-se aquest cop sí a un conjunt que s'ha reforçat bé aquest estiu i que segons Vadillo és 'un dels rivals a batre'. En tècnic espera un matx igualat i confia en aconseguir la victòria.

Joan Carles Vadillo

Els dos estem força igualats a nivell de joc i són partits que es decideixen per detalls. Trobar-te bé i tenir un punt més d'inspiració.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Segons Vadillo, l'alta càrrega física en els entrenaments de pretemporada va condicionar les dues derrotes recents contra el Calafell, i per això l'han disminuït en vistes al primer partit de competició oficial.