El PHC Sant Cugat femení disputa a Voltregà el partit pel lideratge del grup B de Nacional Catalana

El Patí Hoquei femení es va treure el mal gust de boca davant el Vila-sana

Hoquei

Publicat el 20/oct/17 per Dani Aguilà

El Patí Hoquei Club Sant Cugat femení s'enfronta aquest divendres a dos quarts de deu del vespre al Club Patí Voltregà B amb el lideratge del grup B de Nacional Catalana en joc. Les de Jaume Oms van recuperar sensacions dissabte passat davant el Vila-sana B amb un triomf contundent (8-2) i esperen afinar els detalls defensius per desfer-se d'un conjunt jove però d'enorme qualitat. De fet, el filial del Voltregà compleix amb la lògica de segon equip i no baixa jugadores del conjunt d'Ok Lliga.

En una competició en què s'acostuma a desvirtuar la seva essència pel fet que hi ha molts equips 'B' i les primeres plantilles, amb plaça a l'Ok Lliga, acostumen a fer baixar jugadores per augmentar el seu potencial, el Voltregà és un dels pocs que disputa els enfrontaments respectant la norma dels filials. Es tracta d'una plantilla de joves jugadores que volen créixer per arribar al primer equip, vigent campió de la Copa d'Europa i la Copa de la Reina i subcampió de l'Ok Lliga.

El Patí Hoquei, de la seva banda, ha mostrat el seu potencial golejador en aquestes primeres jornades però ha vist com els rivals aprofitaven alguns desajustaments defensiu que els ha fet encaixar fins a nou gols. Les santcugatenques comparteixen lideratge amb el Voltregà B amb 13 punts, però les blau-i-blanques són a hores d'ara primeres perquè han anotat un gol més i n'han rebut quatre menys.

Per tot plegat, Maria Rosa Tamburini no dubta a assegurar que el primer lloc del grup B de Nacional Catalana serà entre tots dos equips i alerta de la necessitat de ser més sòlides darrere.

Maria Rosa Tamburini

Pel que he vist, són noies que juguen molt bé. Ens haurem de posar les piles, no haurem de fallar en defensa. No ens ho podem permetre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les de Jaume Oms tindran l'única baixa d'Anna Espriu, que encara la recta final de la seva lesió.