El Junior femení encaixa la primera derrota de la temporada al camp del Polo

Carlota Petchamé, a la dreta / Font: Enrico Hockey

Hoquei

Publicat el 22/oct/17 per Joan Garcia

L'equip femení del Junior perd (1-0) al camp del Polo a la cinquena jornada de la Divisió d'Honor d'hoquei herba. Les santcugatenques han encaixat el primer gol de la temporada davant el colíder de la categoria. Les santcugatenques han patit falta de profunditat en atac sense generar massa ocasions de gol. (seguirà ampliació)

El Junior femení no ha trobat el seu lloc al terreny de joc en els tres primesr quarts del partit. Les santcugatenques no han pogut dominar el matx i no han pogut fer el joc combinatiu habitual. El Polo no ha generat massa perill, però en una d'aquestes ocasions, les barcelonines han marcat en el tercer quart. Les de Joan Vidal han sortit al darrer quart a la recerca de l'empat, però no han tingut encert de cara a porteria. L'entrenador del Junior, Joan Vidal, destaca que cal ser més incisius a la part ofensiva.

Joan Vidal

Hem de seguir insistint en la solidesa defensiva i millorar la profunditat en atac.

Les santcugatenques ocupen la quarta plaça amb 10 punts, a cinc del líder, el Club de Campo, rival que rebran diumenge de la setmana que ve.