El femení del PHC Sant Cugat vol tornar al camí del triomf amb la visita del Vilanova B

Les jugadors del Patí Hoquei, celebrant un gol

Hoquei

Publicat el 28/oct/17 per Albert Diumenjó

El femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat vol retornar al camí del triomf aquest diumenge a dos quarts d'un del migdia davant el Vilanova B a la setena jornada del grup B de Nacional Catalana. Les vermell-i-negres van perdre el primer partit de la temporada i el lideratge davant Club Patí Voltregà la jornada passada i volen refer-se de l'estocada davant els seus. Les de Jaume Oms són segones a tres punts del líder i acumulen un balanç de quatre victòries, un empat i una derrota.

Després de la desfeta de la jornada passada, el PHC Sant Cugat necessita una victòria per esvaïr els fantasmes i no perdre el fil del nou líder, el Club Patí Voltregà. Les santcugatenques s'encomanen al pav 2 de la Rambla del Céller per aconseguir una nova victòria i seguir fent mèrits per arribar amb opcions de certificar l'objectiu del curs a final de temporada, l'ascens a Ok Lliga.

El Vilanova arriba a la cita com a quart classificat. Les visitant sumen un balanç de quatre victòries i dues derrotes i esperen sorprendre a les de Sant Cugat per emportar-se un bon resultat a domicili.