El Patí Hoquei Sant Cugat visita la complicada pista del Tordera a la recerca del cinquè triomf consecutiu

Els vermell-i-negres encadenen quatre victòries seguides

Hoquei

Publicat el 23/nov/17 per Oriol Petit

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí visita aquest dissabte a tres quarts de vuit del vespre la complicada pista del CP Tordera amb l'objectiu d'ampliar la bona ratxa de joc i resultats de les últimes jornades, en què han encadenat quatre victòries. Al davant però, es trobaran un conjunt que segons el tècnic santcugatenc, Joan Carles Vadillo, té una de les tres millors plantilles de la Primera Estatal.

El Patí Hoquei ha guanyat en confiança gràcies a quatre triomfs seguits, l'últim davant un rival dur com l'Alcobendas, i s'ha enfilat fins a la segona posició de la taula. El tècnic vermell-i-negre, però, admet que a aquestes alçades no els preocupa ser en posicions d'ascens.

Joan Carles Vadillo

Sabem com va la categoria. El que ens ha de preocupar és jugar bé per guanyar molts partits i ser a dalt a final de temporada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Tordera és un conjunt sòlid amb molta qualitat jugador per jugador, però Vadillo constata que enguany els està costant aconseguir bons resultats. Han empatat fins a quatre partits i només sumen una victòria en sis jornades. Al bàndol santcugatenc, David Yepes segueix sent baixa.