Les opcions d'ascens del Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí

Els santcugatencs ho tenen tot de cara per certificar l'ascens.

Hoquei

Publicat el 30/mar/18 per Oriol Petit

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí té per davant les últimes sis jornades de lliga amb l'objectiu de l'ascens a tocar. Els santcugatencs són actualment segons amb vuit punts de marge sobre el quart classificat, que és el primer conjunt que no puja a OK Lliga. En aquests últims sis partits, els de Joan Carles Vadillo en tenen prou amb sumar 10 dels 18 punts en joc per certificar de forma matemàtica l'anhelat ascens. Tot i haver de disputar quatre d'aquests enfrontaments a domicili, els rivals són majoritàriament propicis, començant pel duel contra el SHUM Maçanet el 13 d'abril.

Després de dues temporades amb el somni de l'ascens frustrat a l'últim moment, el Patí Hoquei Sant Cugat ho té tot de cara per no haver de patir enguany i certificar l'objectiu de manera còmode. Els vermell-i-negres es poden permetre el luxe de perdre dos dels últims sis partits de lliga i encara tindrien assegurada la plaça d'ascens a l'OK Lliga.

Els sis darrers rivals dels santcugatencs seran el SHUM Maçanet, el Sant Feliu, el Vilafranca, el Lleida-Alpicat, el Rivas Las Lagunas i el Manlleu. Excepte el Sant Feliu i el Manlleu, es tracta de rivals de la zona baixa, i els homes de Joan Carles Vadillo estan demostrant una gran fiabilitat i confiança en la segona volta de campionat.

Si els resultats acompanyen, la primera opció per a celebrar l'ascens matemàtic serà precisament a Sant Cugat en el partit del 28 d'abril davant el Vilafranca.